Sobreimpressió: Stargate Atlantis

divendres, 3 d’octubre del 2008

Stargate Atlantis

Per a qui no li agrade molt la ciència ficció, farem un poquet de història respecte a esta sèrie. L'any 1994 es va estrenar la pel·lícula Stargate dirigida per Roland Emmerich. Gràcies a l'èxit, en 1997 es va desenvolupar una sèrie anomenada Stargate SG-1, que durant 10 temporades(no és moco de pavo) va atraure a milions d'espectadors. Una vegada més l'èxit de la sèrie, va donar via lliure als creadors per a que en 2004 es crea el que s'anomena un spin-off, que és com no, Stargate Atlantis.

Està sèrie tracta d'una expedició de la Terra que intenta arribar a Atlantis, una ciutat-planeta creada per una raça alienígena amb una tecnologia molt superior, que es troba en una altra galaxia. Quan per fi arriben allí, es trobaran amb l'amenaça d'un enemic terrible, es doncs quan hauran de començar a explorar els móns d'aquesta galaxia per a trobar aliats i tecnologies que els defenguen davant esta amenaça inminent que vol arribar a la Terra.

Ara mateix estic mirant la 5ena i última temporada de la sèrie, ja que com no podia ser d'una altra forma, donarà pas a una nova sèrie de la franquicia Stargate. Als meus ulls la sèrie és molt bona i la recomane a tot aquell que li entusiasme la ciència ficció.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Colló ens has fet un diagrama de la serie de categoria! Promet, almenys, veure'm el primer capítol per va la cosa, tot i que el stargate que feien a Canal 9 no m'agradava molt!

Publica un comentari a l'entrada