Sobreimpressió: La Guerra de que?

divendres, 20 de març del 2009

La Guerra de que?

Este dia havia d'arribar tard o d'hora. Hui vos parle de les 5 paraules que van desencadenar el fenomen dels fans i de la paraula friki, com no podia ser d'altra forma, es tracta de La Guerra de les Galàxies (Star Wars en anglès). En concret hui vaig a sobreimpressionar-vos sobre Star Wars: The Clone Wars, l'últim èxit extret de la mítica saga galàctica en format animació 3D.

La sèrie es centra bàsicament en dos personatges, Anakin Skywalker i Obi-Wan Kenobi; dos jedis que intenten acabar amb una cruenta guerra entre dos bàndols que porta misèria per allà on passa i que sembla no tenir fi mai. Amb un format per capítol de 20 min, la sèrie explora el conflicte que va fer famós a estos dos jedis.

La sobreimpressió, doncs que si ets fan de Star Wars es impossible que no t'agrade. Si no has sentit mai parlar d'açó o d'este món, tal volta estigues un poc perdut al principi, però el fil de la història s'agafa ràpid. Per a mi té els dos factors que la fan única, intriga i acció. Ja sabeu, si no voleu passar-vos al "lado oscuro", pegueu-li una miradeta i ja em conteu.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara després de l'examen mirarem a vore la primera temporada quan encara no eren 3D i comentarem :)

cpxondo ha dit...

Que punk! La sèrie en 2D estava wapa, però esta m'agrada també perquè és material nou ha afegir a la història global de la nissaga.

Publica un comentari a l'entrada