Sobreimpressió: United States of Tara.

dimecres, 11 de març del 2009

United States of Tara.

Aquesta és la nova serie que m'he posat a veure. És una serie molt diferent a les que s'està un enganxat, i la veritat és que el primer capítol sorprèn moltíssim el tractament que fan. És tracta d'una dona de família que pels problemes que li han anat ocorrent ha derivat en una malaltia, i Tara, ara tindrà una personalitat múltiple. Quan Tara no pot amb els problemes que li venen de front canvia de personalitat. Per a cada situació es transforma en una dona diferent.

La primera en aparèixer és "T", és la personalitat més atrevida i adolescent, és la que se'n va comprar roba amb la seua filla, la qual s'aprofita d'aquesta situació. Després tenim a Buck que no és ni més ni menys que un home, o almenys assegura ser-ho. Entre altres coses curioses diu que va perdre el seu aparell reproductor a Vietnam. I finalment trobem a Alice, que és la típica mare de família dels anys 50, aquesta última és la que més li agrada al seu fill ja que li fa bons menjars i el respecta molt.

Tot açò amb una tensió sexual afegida ja que totes les personalitats (excepte Buck, l'home) volen tindre relacions sexuals amb el marit de Tara, cosa que ella no admet, i per tant a nivell psicològic per al seu home és com si estiguera davant una infidelitat. Aconseguirà "T" una nit loca amb el marit de Tara? I Alice? Aconseguirà un bebe propi per poder cuidar?

Ah i se m'oblidava, per si no en teniu prou amb l'argument i el meu intent de convencer-vos, també hem de dir que el productor executiu d'aquesta serie és Steven Spilberg, i ho emiteix Showtime, la mateixa cadena que també emet Weeds o Californication

1 comentari:

cpxondo ha dit...

Estos del Showtime tenen un bon grapat de sèries poc habituals. Mola, perquè solen trencar amb la rutina, com Dexter, Californication o Weeds. Hi haurà que vore almenys el primer capítol per a comprovar el que comentes.

Publica un comentari a l'entrada