Sobreimpressió: Les sèries van acabant-se

dilluns, 18 de maig del 2009

Les sèries van acabant-se

Quan arriba el més de maig, significa que les sèries que visionem d'Estats Units van arribant a la seua conclusió i deixant-nos com a mínim amb un parada durant tot l'estiu com a mínim. Dins d'esta dinàmica trobem a sèries com Heroes, House, Anatomia de Grey, The Big Bang Theory o How I met yout mother (l'últim capítol és avui) que en setembre tornaran a emetre's.

Per al final m'he deixat la joia de la corona de les sèries (per a mi és clar). Lost ens ha deixat una temporada espectacular, seguint mantenint la emoció i intriga que han captivat a milions de persones des dels seus inicis. Malauradament haurem d'esperar fins a finals de gener de 2010 per a veure l'última temporada, en la que encara els queden moltes incògnites per a revelar-nos i que de segur ens mantindra espectants en els nostres seient

4 comentaris:

Lucia Combustion ha dit...

Ara si que esteu perduts de veritat sense aquesta programació, i jo no l´he vist mai encara, será possible!!

Anònim ha dit...

Ai mare, no sé que fareu tot l´estiu sense poder vore lost, Menys mal que podeu vore capitols repetits, Un beset, i si vols vindreten a les alemanyes serás benvingut!
DIana

Felip ha dit...

Tio, tio, tio, has vist ja l'últim de Grey?? Què fort! El capítol és doble i es fa un poc llarg, no és massa bo, però el final...! Pffff, mare de déu, estic flipant. Els guionistes s'hauran quedat a gust!

cpxondo ha dit...

@Lucia: si t'agrada l'intriga i el misteri et recomane Lost, que d'això té dosis de sobra.

@Diana: Gràcies per la invitació a les terres germàniques, si faig l'escapadeta te'n assabentaràs de mi, xD!

@Felip: Anit vaig veure el 22 i no em va desagradar i la season finale ja està baixat per a veure. Ja saps, no spoilers, please! Ja comentem

Publica un comentari a l'entrada